5 skäl att investera i företags T-shirts med tryck

Med hjälp av tryckta T-shirts med ditt företags namn och logga på kan företaget få bra marknadsföring och ni i personalen får enkla och snygga företagskläder. Dessutom har T-shirts många användningsområden och de är billiga att köpa.

Att investera i profilprodukter är ett bra och effektivt sätt för ditt företag att marknadsföras. Numera är marknaden för profilprodukter stor och det finns massvis med olika saker att välja bland där du har möjlighet att trycka företagets namn och logga på. En av de mest populära kategorierna är kläder. Det mest populära plagget att trycka företagets logga på är T-shirt. Det finns många anledningar till varför du ska investera i företags T-shirts med tryck på. Här nedan har vi samlat de 5 största anledningarna till varför ditt företag ska köpa hem T-shirts med tryck.

Läs mer här:

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/profilklader-markesklader/las-mer-har.html

En effektiv marknadsföring

Med tryckta T-shirts kan ditt företag få mycket effektiv marknadsföring. Fördelen med att använda kläder med ditt företags logga på är att de kan användas både till vardags och i arbetet. Det betyder att ditt företag har möjlighet att nå ut till nya kunder oavsett tillfälle och tid på dygnet då du och din personal bär plagget.

När vi ser ett plagg som har ett företags logga eller namn på sig fångar det vår uppmärksamhet. Det kan leda till att potentiella kunder lägger företagets namn på minnet och att personen kollar upp företaget. I bästa fall blir personen en ny kund.

Stärker lagandan och identiteten

Förutom att plagget går att användas av dig och din personal till vardags är det också ett väldigt bra plagg att använda på jobbet. En T-shirt är bekväm att bära och det är ett tacksamt plagg som går att matcha med andra plagg. Dessutom kan det öka sammanhållningen av personalen när alla har likadana plagg på sig. Det kan vara en bra idé att involvera din personal vid valet av tryck och utformningen av det. När alla får bolla sina idéer och säga sitt kommer de att bära det valda trycket med stolthet vilket även det stärker gemenskapen.

Utöver att plagget kan stärka lagandan så stärker det även företagets identitet. När ni använder tryckta T-shirts blir det en del av det intryck ni ger till de ni möter. Därav blir plagget en del av företagets identitet minst lika mycket som den färgpalett företaget använder, er logga, grafisk profilering och andra saker ni gör för att marknadsföra företaget.

Billig tillverkning

En av de största fördelarna med tryckta T-shirts är att de är billiga att tillverka och därmed billiga för företaget att köpa. Det finns såklart olika material att välja bland även när det kommer till T-shirts samt olika tryckmetoder som kan påverka den slutgiltiga prislappen. Men i regel är T-shirts ett av de billigaste plaggen du kan köpa. Förutom att tillverkningen är billig kan du också komma billigare undan om du beställer en större mängd T-shirts med tryck eftersom det går under en och samma leveranskostnad.

En bra gåva

Tryckta företags T-shirts kan ni på företaget använda själva. Men det kan också vara en riktigt bra gåva. Om företaget brukar ha olika tävlingar eller event där ni bjuder in trogna kunder kan en T-shirt vara en bra gåva. Förutom att ni kan ge bort era tryckta T-shirts till kunder kan det också vara en bra gåva att ge i samband med att ni träffar samarbetspartners. Att få något som är gratis är en sak som de allra flesta uppskattar och därför kan det vara en bra idé att ge bort T-shirts vid speciella tillfällen. Då får kunden känna sig speciell samtidigt som företaget får marknadsföring.

Många användningsområden

T-shirts är ett plagg som går att använda året om. Under de kyligare månaderna kan en T-shirt bäras under en värmande kofta och på sommaren går den att bära som den är då den är sval och skön att ha på sig. En T-shirt är ett säkert kort i garderoben och de går att använda både till vardags och på jobbet. T-shirten är enkel att matcha med olika plagg. De kan användas både till vardags, träning, arbete och som sovplagg och därför är T-shirts med företagets logga tryckt på sig en bra investering för företaget.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.